ARTAS ROBOT

Robotska obnova las: Inovativna tehnologija iz ZDA

V Lasni kliniki Slovenija ponujamo tudi storitev presaditve las s pomočjo visokotehnološkega laserskega robota ARTAS, ki ga imajo v uporabi v matični kliniki. Minimalno invazivna robotska prenova las je napredna visoka tehnologija za presaditev las in je na voljo izključno z robotskim postopkom presaditve ARTAS.

Najnovejši algoritmi ARTAS z umetno inteligenco filtrirajo najbolj zdrave mešičke na področju donatorskega predela, ki so idealni za ekstrakcijo, hkrati pa se ohranja popoln in nedotaknjen videz vašega donatorskega področja, kjer so bili vzeti lasni mešički. Vse poteka pod nadzorom našega izkušenega osebja.

Prednosti robotske obnove las

V naši kliniki ponujamo tri različne načine obnove vašega lasišča, ne glede na mesto, kjer bo presaditev izvedena. Torej, če želite presaditev las, presaditev brade ali presaditev obrvi, vam Lasna klinika Slovenija med drugim ponuja najnaprednejšo metodo obdelave z robotsko rehabilitacijo, ki velja za najsodobnejšo na svetu. Tehnologija ARTAS zagotavlja 92% natančnost doseženih rezultatov glede na izračun in na izris vašega pričakovanega bodočega izgleda. Čas zdravljenja z robotsko tehnologijo so zniža za 30 – 50 min v primerjavi s FUE ali FUT metodo. Poleg tega gre za minimalno invazivno, popolnoma nebolečo in nezapleteno zdravljenje, ki zahteva le nekaj minimalnih zarez. Število lasnih mešičkov računalnik izračuna na podlagi skeniranja vašega stanja in se dokumentira v ATLAS certifikatu, ki ga prejmete po končanem postopku.

Minimalno invazivna metoda
Ker ni ročnih vbodov, pride le do minimalno potrebnih zarez.

Popolnoma neboleča metoda
Odpravi se ves strah pred sekundarnimi težavami, kot so vnetja ali podobni stadiji.

Točnost in zanesljivost
ARTAS robot samodejno šteje vse mešičke pri procesu odstranjevanja in procesu presaditve, in tako beleži njihovo skupno število. Tako vsak pacient natančno ve, v kolikšni meri so bili lasje presajeni.

Močne korenine
Z uporabo robotske tehnologije so na voljo samo močne korenine, kar pomeni, da robot skenira celotni donatorski predel in naredi ekstrakcijo samo tistih korenin, ki so najkvalitetnejše. To pomeni, da je tudi zadnja presajena korenina po kvaliteti enaka prvi.

Maksimalna varnost
Dejstvo je, da se roboti nikoli ne naveličajo ali utrudijo in da je tukaj izvzet faktor človeške napake, do katere lahko pride, če je osebje brez izkušenj. S tem se v celotnem procesu postopka presaditve zagotovi stabilna kakovost posega.

Takojšnja obnova
Neposredna rehabilitacija po postopku omogoča bolnikom, da se hitro vrnejo nazaj na delo in vse dnevne aktivnosti.

1. Posvetujte se s strokovnjakom

Kakor pri vseh ostalih postopkih in terapijah, se lahko naše stranke maksimalno zanesejo tudi na ARTAS postopek presaditve lasišča, ki izpolnjuje najvišje standarde v Lasni kliniki Slovenija.

Zdravljenje se izvaja v matični kliniki. V Lasni kliniki Slovenija imamo desetletja izkušenj in celovito znanje, ki vam prinašajo neoporečne rezultate.
Kontaktirajte nas in se odločite za posvet, preden sprejmete odločitev, kajti naša ekipa vam je vedno na voljo in vam bomo z veseljem razložili postopek obnove lasišča z ARTAS robotom ali predlagali alternativne rešitve!