Kaj pomeni presaditev brade?

Presaditev brade:

  • Zagotavlja popoln videz
  • Zapolnitev vseh področij brez dlak
  • Popolna preobrazba

Vedno več moških vsak dan želi izgledati popolno in idealno, zato želijo imeti gosto in urejeno brado. Kljub temu velik delež moškega prebivalstva trpi zaradi redke in neporaščene brade, kar je posledica nepravilne rasti brade, ki vključuje obstoj praznih madežev in območij, v katerih se pojavijo redke dlake. Čeprav se nekateri moški brijejo vsak dan in s tem te težave zakrijejo, pa večina njih ni zadovoljna s to rešitvijo in želijo gosto in privlačno brado. Z metodo presaditve brade se sedaj vsak človek lahko zaveda lepote svoje sanjske brade brez kakršnihkoli brazgotin.

Trajnostni razvoj vaše goste brade

Zdravniška ekipa Lasne klinike Slovenija je specializirana za vse vrste presaditve lasnih korenin, vključno s presajanjem lasnih mešičkov v predelu obraza. Osnovni postopek, ki se uporablja v tem predelu je precej podoben ostalim postopkom za vse lasne mešičke na obrazu. Do goste brade lahko pri nas pridete v štirih korakih:

1. Določitev območja donatorskega predela

Zdravnik natanko pregleda ustrezna območja donatorskega predela, kjer se lahko poberejo ven lasni mešički. Vedno se izbere predel, ki je zelo bogat z lasmi in nima nagnjenosti, da se kdaj razredči.

2. Odstranitev lasnih mešičkov

Na izbranem območju se uporabi lokalna anestezija, nato pa lasne mešičke odstranimo s posebno napravo.

3. Označitev območja, kamor je potrebno vsaditi mešičke

Zdravnik strokovno pregleda in označi področja, kamor se bodo vsadili lasni mešički.

4. Presaditev lasnih mešičkov

Lasni mešički, ki so bili pobrani iz donatorskega predela se strokovno in brez kakršnihkoli brazgotin vsadijo na prizadetem območju brade. Po zaključku zdravljenja so rezultati spektakularni in estetsko učinkoviti. Presaditev brade je zelo zahteven proces in je zanj potrebno zelo veliko izkušenj. V Lasni kliniki Slovenija imamo dolgoletne izkušnje in popolno strokovno znanje in vam zagotavljamo zelo uspešno in učinkovito zdravljenje!

1. Izzivi pri presaditvi brade

Pri tem postopku se lahko uporabljajo le zelo tanke dlake, ki so primerne za presaditev v predelu obraza. Poleg tega morajo biti korenine lasnih mešičkov dovolj močne, da so primerne za umestitve v področje brade in to je nekaj, kar zdravnik strokovno oceni s pomočjo dolgoletne prakse na tem področju in se temu posveča posebna pozornost. Odprtine, ki se tukaj ustvarijo morajo biti narejene zelo precizno, tanko in površinsko, kar je specifika pri presaditvi brade in zahteva zelo konkretno natančnost, precej drugačno kot pri presaditvi las. Razmerje dlak je precej drugačno, da bi se dosegli najbolj estetski rezultati, kjer mora biti smer rasti dlak natančno usklajena s kotom ostalih avtohtonih dlak, da se doseže popoln videz.

2. Posvetujte se z našim specialistom

Kakovost presaditve lasnih mešičkov na bradi je poseben in drugačen proces. Kdorkoli želi to izvesti pri nas, se lahko zanese na najvišje standarde in popolno znanje v tem primeru. V Lasni kliniki Slovenija imamo desetletja izkušenj in celovito znanje, ki vam prinašajo neoporečne rezultate. Kontaktirajte nas in se odločite za posvet, preden sprejmete odločitev, kajti naša ekipa vam je vedno na voljo!