Kaj vam omogoči presaditev obrvi?

  • Popoln pogled za vsako žensko in moškega.
  • Elegantna oblika vaših obrvi
  • Presajene obrvi vam prinašajo estetsko eleganten rezultat.

Za obrvi je znano, da so ene najbolj odločilnih značilnosti videza posameznika, saj opredeljuje fiziognomijo z očmi. Za mentalno zdravje je pomembno, da se lahko oseba izrazi in obrvi so ene ključnih faktorjev izražanja. Iz tega razloga, v naši kliniki, posvečamo posebno pozornost presaditvi obrvi.

Razlogi za redčenje obrvi

Razlogi za redčenje obrvi se lahko razlikujejo, vendar se zlasti pri ženskah pojavlja, da se redčijo zaradi prekomernega odstranjevanja obrvi ali zaradi škodljivih učinkov ličil. Tudi dedovanje je lahko dejavnik za stanje izgleda vaših obrvi. Zato je presaditev obrvi namenjana predvsem ženskam in moškim, ki želijo izboljšati svoj videz.

Najbolj pogosti simptomi zaradi redkih obrvi so:

  1. Zelo tanke dlake na področju obrvi dajejo občutek šibkosti.
  2. Rast obrvi je lahko nepravilna zaradi ustvarjanja praznih madežev.
  3. Kratke obrvi povzročajo neprijeten vizualni izgled.

Presaditev obrvi

Dejstvo je, da mnoge ženske in tudi nekaj moških prisega na preproste tehnike poudarjanja obrvi, kot so svinčnik za senčenje ali tatoo. Realnost je, da sta ti dve izbiri najslabši možnosti, saj ne dajeta volumna in ne prikažeta naravnega rezultata in tudi ne naravne barve obrvi. Presaditev obrvi pa vam nasprotno ponuja popolnoma naraven in trajen učinek, ki v celoti obnavlja volumen obrvi in dlake zgledajo enako, kakor so nekoč že bile.

V Lasni kliniki Slovenija uporabljamo najbolj dokazane in inovativne metode presaditve obrvi. Osnovni postopek je naslednji: Zdravnik naredi ekstrakcijo lasnih korenin iz temena glave donatorskega predela, kjer je kvaliteta lasnih mešičkov najboljša in so primerni za presaditev. Po predhodni pripravi in preverjanju kvalitete ter obstojnosti mešičkov, jih zdravnik vsadi na ustreznih točkah nad očesom. Metoda, ki se uporablja za presaditev se imenuje F.U.E. SingleChannel in se nanaša na posebno vejo vsadkov lasnih korenin v obrvi.

1. Posvetujte se z našim specialistom

Kakovostni izgled presajenih obrvi je v veliki meri odvisna od zmožnosti zdravnika, ki poseg izvaja. Vsaka naša stranka se lahko zanese na naše znanje in na postopek presaditve, ki vsebuje najvišje standarde. V Lasni kliniki Slovenija imamo desetletja izkušenj in celovito znanje, ki vam prinašajo neoporečne rezultate. Kontaktirajte nas in se odločite za posvet, preden sprejmete odločitev, kajti naša ekipa vam je vedno na voljo!